Urządzenia i Akcesoria
Zoetzure varkensribbetjes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
olie10 g
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
varkensribbetjes in kleine stukken (ong. 5 cm)500 g
-
poedersuiker naar eigen smaak50 g
-
rijstwijn50 g
-
azijn50 g
-
lichte sojasaus15 g
-
donkere sojasaus10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
33.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Pad Thai
45 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 godz. 30 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Spaghetti carbonara
30 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min