Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g olie
- 10 g verse gember, in dunne plakjes
- 500 g varkensribbetjes, in kleine stukken (ong. 5 cm)
- 50 g poedersuiker, naar eigen smaak
- 50 g rijstwijn
- 50 g azijn
- 15 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 71.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 33.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Koninginnenhapje
55 Min
Sacher taart
3 godz.
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Bibimbap burrito
45 Min
Kalkoenburgers
1h 25 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Gegratineerde coquilles
25 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min