Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porties
Składniki
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
93 mg
Białko
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen