Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Sausage Ragù
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Sous-Vide Sausage
-
yellow onions halved2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces14 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Assembly and Serving
-
white wine2 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
sugar2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh basil leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
878 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1810.6 kJ /
432.8 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 godz. 25 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Madras Curry Powder
5 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1 godz.
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min