Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 878 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Ground Beef Taco Filling
25p
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Asian Somen Noodle Salad
45min
Beef Stroganoff
1 Std.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Green Olive Dip
10min