Steaks with Mushroom Risotto
TM6

Steaks with Mushroom Risotto

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 2 sirloin steaks or Rib-eye
  • olive oil, to spray
  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz shallots
  • 2 tbsp unsalted butter, divided
  • 5 oz fresh brown mushrooms
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time
  • 1 oz dry white wine
  • 14 ½ oz water
  • ½ stock cube, meat or vegetable
    lub ½ heaping tsp stock paste, meat or vegetable
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5299.5 kJ / 1266.6 kcal
Białko
80.2 g
Węglowodany
68.2 g
Tłuszcz
71.4 g
Tłuszcz nasycony
30.6 g
Błonnik
0.9 g
Sód
970.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy