Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.5 (140 ocen)

Składniki

  • 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
  • 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
  • 6 oz vegetable stock
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, divided, plus extra, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
  • 45 oz water
  • 10 oz fettuccini
  • 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2887 kJ / 690 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
40 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
6 g
Sód
988 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy