Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
988 mg
Białko
20 g
Kalorie
2887 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Cacio e Pepe
30 min
Shrimp Scampi
40 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Southwest Quinoa
40 min