
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
690 kcal /
2887 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
988 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1 godz.
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min