Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 690 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 988 mg
Alternatywne przepisy
Spaghetti Carbonara
40min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Pasta Primavera
50min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
White Pesto Pasta
40min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min