Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.5 179 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese rinds cubed
    3 oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    1 oz
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    10 oz
  • vegetable stock
    6 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 ½ oz
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • water
    45 oz
  • fettuccini
    10 oz
  • truffle oil white, to taste
    1 - 2 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 690 kcal / 2887 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 988 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...