Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 690 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 988 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Sauté
25 Min
Pasta Primavera
50min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Mushroom and Spinach Strata
2ωρ. 10 λεπτ.
Shrimp Scampi
40min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min