Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
988 mg
Białko
20 g
Kalorie
2887 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Japchae
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Longevity Noodles
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Egg Drop Soup
45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min