
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 garlic clove
- 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 6 oz vegetable stock
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 45 oz water
- 10 oz fettuccini
- 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 690 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 988 mg
Alternatywne przepisy
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Southwest Quinoa
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1u. 15min