Roast Potatoes (Betty)
TM6

Roast Potatoes (Betty)

4.8 (55 ocen)

Składniki

Roasted Potatoes

  • 22 oz water
  • 48 oz Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
  • 3 oz extra virgin olive oil
    lub 3 oz vegetable oil
  • 1 tbsp salt, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary

Parmesan Gremolata

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 garlic clove
  • ½ oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1544 kJ / 369 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
4 g
Sód
1362 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy