Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362 mg
Białko
8 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Caprese Egg White Omelet
20min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Lasagna
2h 30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min