
Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
369 kcal /
1544 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1362 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti Carbonara
40 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min