Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide miso aubergine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 porties
Składniki
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
670 mg
Białko
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Alpenmacaroni
45 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Bananenbrood
1 godz. 50 min