Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 100 g extra vergine olijfolie
- 1 el zoete paprikapoeder
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gewassen en uitgelekt
- 700 g water en iets meer indien nodig
- 250 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgelekt
- 1 gedroogd laurierblad
- 250 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout
- zout (aanpassen naar smaak)
- 2 hardgekookte eieren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Białko
- 16.05 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 20.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Beef laab
1h 5min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10 min
Bananen powerballs
15 min