Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (opcjonalnie)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
lub 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 535.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Brak ocen
Batbout met kaas
30min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Ovengebakken groentechips
Brak ocen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1h 20min
Gebakken buns
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen