Urządzenia i Akcesoria
Zalmvlecht
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porties
Składniki
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (opcjonalnie) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
535.8 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Drijvende eilandjes
40 min
Mojito
5 min
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Pompoen baba ganoush
35 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Indiase mosterd
Brak ocen
Amaretti van abrikoos
40 min