Urządzenia i Akcesoria
Zalmvlecht
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porties
Składniki
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (opcjonalnie) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
535.8 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nessuna valutazione
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gegrilde zeevruchten plank
Nessuna valutazione
Tostadas met kip
40min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Bananensticks met chocoladecoating
Nessuna valutazione
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Koken van basmatirijst
35min
Pastilla met kip
1h 10min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min