Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (opcjonalnie)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
lub 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 535.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min
Ovenburger
1 godz. 45 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Honingraat
1 Std. 30 Min