Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tl gedroogde gist (8 g)
- 200 g water
- 85 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 300 g bloem
- 1 ¼ tl zout
- olijfolie, plus extra om in te vetten
- 4 tl za'atar (zie tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolade sneeuwballen
1h
Mexicaanse kippensoep
40min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Appelpunch
30min
Tzatziki
20min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Kruidenboter flatbreads
35min
Amaretti van abrikoos
40min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Falafel met rode bieten hummus
20min