
Urządzenia i Akcesoria
Joues de porc sous-vide au vin rouge
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive20 g
-
d'oignons rouges en quartiers200 g
-
de carottes en rondelles (0.5 cm)120 - 150 g
-
de branches de céleri en tronçons fins (0.5 cm)50 - 70 g
-
de vin rouge80 g
-
de sel1 c. à café
-
de poivre moulu½ c. à café
-
joues de porc (env. 150 g chacune)4
-
de romarin frais2 c. à café
-
d'eau environ, à ajuster si besoin1300 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
598 kcal /
2505 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
89 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson sous-vide
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks