Joues de porc sous-vide au vin rouge

Joues de porc sous-vide au vin rouge

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'oignons rouges en quartiers
    200 g
  • de carottes en rondelles (0.5 cm)
    120 - 150 g
  • de branches de céleri en tronçons fins (0.5 cm)
    50 - 70 g
  • de vin rouge
    80 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • joues de porc (env. 150 g chacune)
    4
  • de romarin frais
    2 c. à café
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1300 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 598 kcal / 2505 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 89 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...