Urządzenia i Akcesoria
Gelée de raisin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
1110 g
Składniki
-
1000 g de raisin rouge type muscat, épépiné
-
700 g de sucre en poudre
-
le jus d'un citron jaune
-
2 sachets d'agar-agar (4 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.5 g
Kalorie
1324.6 kJ /
311.1 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture de cerises
2h 30min
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Confiture de fruits rouges au prosecco
35min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de tomates vertes
24h