![Gelée de raisin Gelée de raisin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7751B7A-F7D0-4260-8D3B-C6930E587AC7/Derivates/f11f9b00-4d87-4ecc-8a0e-55428135aac9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de raisin rouge, type muscat, épépiné
- 700 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1324.6 kJ / 311.1 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 77.5 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture tomate-vanille
1 Std.
Confiture poire-anis
1 Std. 30 Min
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Gelée de pomme à la vanille
6h