Gelée de raisin

Gelée de raisin

4.0 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
1110 g

Składniki

  • 1000 g de raisin rouge type muscat, épépiné
  • 700 g de sucre en poudre
  • le jus d'un citron jaune
  • 2 sachets d'agar-agar (4 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 0.5 g
Kalorie 1324.6 kJ / 311.1 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 77.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...