Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de raisin rouge, type muscat, épépiné
- 700 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1324.6 kJ / 311.1 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 77.5 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de pastèque
30 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture tomate-vanille
1h
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture de figues
1h 30min