Gelée de raisin

Gelée de raisin

4.0 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
1110 g

Składniki

  • de raisin rouge type muscat, épépiné
    1000 g
  • de sucre en poudre
    700 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'agar-agar (4 g)
    2 sachets

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 311.1 kcal / 1324.6 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 77.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...