Crème de marrons

Crème de marrons

4.5 194 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 portions

Składniki

  • gousse de vanille fendue dans la longueur, puis coupée en deux
    1
  • de sucre roux
    600 g
  • d'eau
    480 g
  • de châtaignes cuites et pelées
    960 g
  • de jus de citron
    30 g
  • d'agar-agar
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1172 kcal / 4981 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 268.3 g
Błonnik 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...