Crème de marrons

Crème de marrons

4.5 208 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 portions

Składniki

  • 1 gousse de vanille fendue dans la longueur, puis coupée en deux
  • 600 g de sucre roux
  • 480 g d'eau
  • 960 g de châtaignes cuites et pelées
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à café d'agar-agar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 4981 kJ / 1172 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 14.3 g
Węglowodany 268.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...