Urządzenia i Akcesoria
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
375 kJ /
89.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Breakfast burritos
45 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Grain free wraps
15 min
Pina colada mocktail
5 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min