Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • fresh mango cheeks cut into slices
    400 g
  • fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish
    2
  • monkfruit sweetener
    1 tbsp
  • water
    150 g
  • gelatine powder
    2 tsp
  • coconut yoghurt
    2 tbsp
  • fresh mint leaves to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 89.8 kcal / 375 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 13.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...