Urządzenia i Akcesoria
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
375 kJ /
89.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Warming turmeric and ginger drink
10 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Squid ink pasta
1 godz.
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Brown rice
50 min