Urządzenia i Akcesoria
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
375 kJ /
89.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Walnut and coffee cream muffin
55 Min
French onion pasta
45 Min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Creamy potato mash
30 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 Std.
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Creamy spinach salmon with couscous
20 Min