Urządzenia i Akcesoria
Pork and porcini roulade
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.2 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1108.6 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan cheese crisps
15 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 godz.
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Homemade cheese slices
1 godz. 15 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Cobb Salad
1 godz.
Hot and sour prawn soup
45 min