Urządzenia i Akcesoria
Pork and porcini roulade
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.2 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1108.6 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli oil
25 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Bread bowl chicken stew
3 godz. 45 min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 min
Sour Plum Sauce
55 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Creamed spinach
15 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Big Mac-style sauce
4 godz.
Blackberry meringue cake
3 godz. 55 min