
Urządzenia i Akcesoria
Dômes banane et chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 portions
Składniki
L'entremets banane
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide3
-
de jus de citron15 g
-
de bananes250 g
-
de sucre en poudre200 g
-
blancs d'œufs3
-
de crème liquide 35% m.g. très froide250 g
La finition
-
de chocolat de couverture200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de vermicelles au chocolat colorés1 c. à soupe
-
bananes (opcjonalnie) coupées en rondelles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
456 kcal /
1907 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Délicieuses pâtisseries
9 Przepisów
Francja
Francja