Strudel à la saucisse et aux raisins

Strudel à la saucisse et aux raisins

3.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 parts

Składniki

  • 100 g d'eau
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
  • 45 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 200 g de chair à saucisse émiettée
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de grains de raisin rouge sans pépins, coupés en deux
  • 130 g de fromage fumé type scamorza, coupé en morceaux (2 cm)
    130 g de mozzarella, coupée en morceaux (2 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 593 mg
Białko 24 g
Kalorie 2641 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...