Strudel à la saucisse et aux raisins

Strudel à la saucisse et aux raisins

3.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 parts

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • œuf
    1
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    45 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de chair à saucisse émiettée
    200 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de grains de raisin rouge sans pépins, coupés en deux
    150 g
  • de fromage fumé type scamorza, coupé en morceaux (2 cm)
    130 g
    130 g de mozzarella, coupée en morceaux (2 cm)

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 631 kcal / 2641 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 593 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...