Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 1 oz vegetable oil
- 14 ½ oz red onions, cut into wedges
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, organic, halved
- 1 orange
Sauce
- 1 - 2 oz fresh ginger, to taste, cut into pieces (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 2 - 3 oz honey, to taste
- 1 oz tomato paste
- 2 oz rice wine vinegar
- 2 oz soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz water
- 2 tbsp cornstarch
- 1 - 2 tbsp chili garlic sauce, to taste
- fresh chilies, red and green, sliced
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2506 kJ / 599 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1077 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Chicken Tetrazzini
40 min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min