Urządzenia i Akcesoria
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves to taste5 - 6
-
fresh ginger peeled, in pieces1 in.
-
dried basil2 tbsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
chili powder½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless28 oz
-
canned coconut milk27 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
fresh basil leaves to serve1 oz
-
red jalapeño pepper sliced in rings, to garnish
-
steamed rice to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061 mg
Białko
36 g
Kalorie
3209 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Fish curry
35 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min