![Gazpacho de chabacano y jitomate Gazpacho de chabacano y jitomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3D06A55-024B-4777-AB12-4C648337BD4F/Derivates/5d37ce3e-c0ab-4e2a-9136-af96dd487700.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chabacanos, maduros, sin semilla y en trozos
- 50 g de agua
- 30 g de vinagre, y un poco mas para rociar
- 80 g de jitomate, maduro y en trozos
- ½ cdita de paprika dulce, y un poco más para espolvorear
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 40 g de jamón serrano, en rebanadas
-
150
g de queso de cabra, desmoronado
lub 150 g de queso feta, en cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 964 kJ / 231 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 372 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
5 min
Pastel Frangipane
1h 45min
Sopa fría de poro y papa
5 min
Mixiote de fruta ligeros
35min
Piernas de pato en salsa de blueberry y verduras salteadas en cocción lenta TM6
3h 30 min
Sopa fría de aguacate
5 min
Salmón Soufflé
1 Std.
Cereal de canela
1 Std.
Gazpacho de pimientos
10min
Rollitos de ensalada de surimi
20min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min
Crema de calabaza rostizada
1 Std. 50 Min