Gazpacho de chabacano y jitomate

Gazpacho de chabacano y jitomate

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porciones

Składniki

  • 250 g de chabacanos maduros, sin semilla y en trozos
  • 50 g de agua
  • 30 g de vinagre y un poco mas para rociar
  • 80 g de jitomate maduro y en trozos
  • ½ cdita de paprika dulce y un poco más para espolvorear
  • 1 pizca de sal o al gusto
  • 40 g de jamón serrano en rebanadas
  • 150 g de queso de cabra desmoronado
    150 g de queso feta, en cubos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 372 mg
Białko 11 g
Kalorie 964 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...