Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 245.8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Rollitos de ensalada de surimi
20 Min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40 мин.
Sopa de poro y papa
40 мин.
Sashimi de betabel
15min
Salsa de chile manzano
10min
Crema de cilantro
30 min
Sopa de cilantro
1ч. 20 мин.
Filete de res con salsa de jamaica
50 мин.
Crema de hongos con tocino
25min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 мин.
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 min