Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 245.8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Sopa de lima yucateca
40 min
Sashimi de betabel
15min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa fría de aguacate
5min
Crema de ejote
30 min
Sopa de elote
35 min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50 min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Coliflores gratinadas
25 min
Crema fría de aguacate
10min