Chile güero relleno de calamares

Chile güero relleno de calamares

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 4 chiles güeros
  • 1700 g de agua
  • 30 g de vinagre blanco
  • 1 ½ cda de azúcar
  • 110 g de pulpa de maracuyá
  • 10 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 1 ramita de cilantro
  • 85 g de bulbo de hinojo
  • 1 diente de ajo pelado
  • 40 g de aceite de oliva
  • 180 g de calamar baby limpio y cortados en aros
  • ½ cdita de sal gruesa

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 8 g
Kalorie 785 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...