Pesto alla trapanese
TM6 TM5 TM31

Pesto alla trapanese

4.7 (88 ocen)

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 250 g di pomodori pelati, sgocciolati
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2113.5 kJ / 505.3 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
66.5 g
Tłuszcz
21.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
4.3 g
Sód
388.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy