Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 500 g bife de vaca (1 unid.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 83 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35 Min
Cozer 4 trutas
Keine Bewertungen
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 6 peitos de frango
35 Min