Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2 Std.
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Pancia di maiale con composta di mele
8 Std. 30 Min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Mele sottovuoto alla cannella
1 godz. 50 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min