Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 godz. 20 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Latte fritto genovese
5h 40min
Calamari Sottovuoto
50 menit
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min