Brisket di manzo sottovuoto

Brisket di manzo sottovuoto

4.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 - 800 g di punta di petto di manzo in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 79 mg
Białko 30 g
Kalorie 1916 kJ / 458 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...