Cocktail Rossini con mini cheesecake salate

Cocktail Rossini con mini cheesecake salate

5.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
9 pezzi

Składniki

Mini cheesecake salate
  • di gelatina in fogli
    4 g
  • acqua fredda q.b. per l'ammollo
  • di crackers salati a pezzi
    70 g
  • di burro
    40 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    80 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di paprika dolce
    1 - 2 pizzichi
  • di salmone affumicato
    2 - 3 fette
  • di prosciutto Serrano
    2 - 3 fette
    2 - 3 fette di prosciutto crudo
  • gamberetti cotti
    6
  • pomodorini a fettine
    2 - 3
  • di caviale, a piacere (opcjonalnie)
    2 cucchiaini
  • erbe aromatiche fresche miste
  • di ribes rosso (opcjonalnie)
    2 - 3 rametti
Cocktail Rossini
  • di fragole a metà
    100 g
  • di zucchero
    10 g
  • di Champagne
    250 g
    250 g di Prosecco

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 312.6 kcal / 1307.7 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 24.4 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 13.2 g
Sód 434.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...