Urządzenia i Akcesoria
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
600 g
Składniki
-
água500 g
-
200 - 600 g batata-doce, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)200 - 600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
7.3 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
214.8 kJ /
51.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 300 g de couve-flor
25 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min