Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
-
200 - 600
g batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
lub 200 - 600 g batata-doce cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 214.8 kJ / 51.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 7.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25 Min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 Min
Cozer 3 peitos de frango
30min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min