Refogar 200 g de cebola e alho

Refogar 200 g de cebola e alho

4.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose

Składniki

  • azeite
    20 g
  • dentes de alho cortados ao meio
    2 - 3
  • cebola cortada em fatias
    200 g
    200 g cebola roxa, cortada em fatias

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 246 kcal / 1031 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 20 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...