Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g azeite
- 2 - 3 dentes de alho cortados ao meio
-
200
g cebola cortada em fatias
lub 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 250 g de chalota
20 Min
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Arroz agulha
35 Min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25 Min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Saltear 300 g de cebola
Brak ocen
Saltear 200 g de cebola
20 Min