Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 100 - 300 g pimento cortado em tiras (1-2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 700.1 kJ / 167.3 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 42.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de beringela
30 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 Min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 Min
Cozer 400-800 g de pimentos
25 Min
Cozer 700-1000 g de nabo
Brak ocen
Cozer 600-800 g de curgete
35 Min
Cozer 200-600 g de nabo
35 Min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Saltear 200 g de pimento
20 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 Min