Pan rústico de higos y aceitunas

Pan rústico de higos y aceitunas

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 rebanadas

Składniki

  • 80 g de aceitunas negras
  • 80 g de higos secos en mitades
  • 60 g de nueces en mitades
  • 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
  • 200 g de harina de centeno
  • 450 g de harina de trigo
  • 300 g de agua
  • 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 2 cucharaditas de sal
  • 100 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 0.2 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 830 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...