Espaguetis con salchichas frescas y pimiento rojo

Espaguetis con salchichas frescas y pimiento rojo

4.0 139 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 230 g de espaguetis (partidos por la mitad)
  • 40 g aceite de oliva
  • 100 g de cebolla en juliana
  • 300 g de salchichas frescas de cerdo en trozos de 2 cm
  • 100 g de pimiento rojo en trozos de 1 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1108.8 mg
Białko 20.3 g
Kalorie 1733 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 26.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...