Seppioline al vino bianco

Seppioline al vino bianco

4.0 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di seppioline fresche, pulite
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28.1 g
Kalorie 891 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...