Bizcocho de avellana

Bizcocho de avellana

2.1 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
10 porciones

Składniki

  • 130 g de azúcar glass
  • 160 g de avellana en polvo, (ver tip)
  • 30 g de harina de trigo
  • 6 claras de huevo
  • 70 g de azúcar refinada
  • 2 cdas de azúcar glass para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 32 mg
Białko 6 g
Kalorie 838 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...