![Bizcocho de avellana Bizcocho de avellana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c7a6df07-5b10-4696-acca-07a270383ba0/Derivates/ca15864c-8ad8-4110-9186-556a2314d2af.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de azúcar glass
- 160 g de avellana, en polvo, (ver tip)
- 30 g de harina de trigo
- 6 claras de huevo
- 70 g de azúcar refinada
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 32 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de manzana
1 Std.
Bizcocho de almendras
30min
Bizcocho de zanahoria
1 godz. 55 min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 Std. 15 Min
Mini bizcochos de limón con glaseado de romero
1 Std. 15 Min
Monkey bread (Bollo de canela en trocitos) TM6
3 Std.
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 godz. 20 min
Empanadas veganas con relleno de champiñones
1 godz. 20 min
Tarta de pera y almendra
25min
Tarta de limón amarillo
50 Min
Tarta de Santiago
45min
Pastel de chocolate y almendras
25min