![Pasta fresca de tinta de calamar Pasta fresca de tinta de calamar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/93869_680-0-3144-3144.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina
- 2 huevos
- 10 g de agua
- 3 sobres de tinta de calamar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 521 kJ / 18 kcal
- Białko
- 96 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 188 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Pasta fresca básica
25 min
Crema de rábanos, cítricos y nuez de la India TM6
7 godz.
Pulpo con mayonesa de jengibre y cúrcuma TM6
5 Std. 40 Min
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8h 45min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1h 20min
Echalots sofritos 250 g
No ratings
Francesinha
2sa 10 dk
Gravlax de salmón
24h 10 min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Crema pastelera de pistache
20 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min