Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina
- 2 huevos
- 10 g de agua
- 3 sobres de tinta de calamar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 521 kJ / 18 kcal
- Białko
- 96 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 188 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Salsa holandesa
15min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Salsa de cítricos y cilantro
20min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1h 35min
Quenelles con salsa de berros
2 godz. 45 min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Salsa holandesa
15min
Ajos confitados
30min
Salsa holandesa TM6
15min