Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 200 g de agua
- 250 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
Masa
- 100 g de cáscara de naranja cristalizada, en trozos
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 500 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 200 g de azúcar
- 3 huevos
- 2 yemas de huevo
- 100 g de leche
- 1 pizca de sal
- 20 g de licor de naranja
- 100 g de mantequilla, a temperatura ambiente, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 12086 kJ / 2891 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 438 g
- Tłuszcz
- 98 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de brioche
5 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Flan
2 Std. 45 Min
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Panettone
3 Std.
Pan de queso
2h 30 min
Pastel de chocolate y chile
1h 15min
Stollen
1h 20min
Galletas de mantequilla
50min
Pudín de chocolate y mantequilla
1h 25min
Panecillos de queso de cabra
2h
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen