Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 600 g de leche
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 huevos
- 4 yemas de huevo
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1452 kJ / 346 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 88 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roles de canela con nuez caramelizada
3 Std. 30 Min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 Std. 20 Min
Pay de limón helado con merengue italiano
5 Std. 10 Min
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30min
Cuernitos árabes de cocoa
3 Std.
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Ponchkes (Suffganiot)
2h
Cheesecake de chocolate blanco
16hod.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1 Std.
Gelatina de cajeta
4h