Sopa juliana con rape

Sopa juliana con rape

4.1 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 800 g verduras variadas (zanahoria, col, acelga, nabo, cebolla, apio y puerro) en juliana
  • 1200 g de agua
  • 2 pastillas de caldo de pescado
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 600 g de lomos de rape sin piel ni hueso en dados de 2-3 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1019.7 mg
Białko 26.7 g
Kalorie 909 kJ / 217 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...