Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de verduras variadas (zanahoria, col, acelga, nabo, cebolla, apio y puerro) en juliana
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 600 g de lomos de rape sin piel ni hueso en dados de 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1019.7 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de mejillones con fideos
30min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45min
Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Sopa de repollo
45min
Sopa de pescado y arroz
45min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1 Std. 30 Min