Rheinischer Wurstsalat
TM6 TM5

Rheinischer Wurstsalat

4.4 (128 ocen)

Składniki

  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 50 g Gewürzgurken, in Stücken
  • 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
  • 20 g Weißweinessig
  • 30 g Sonnenblumenöl
  • 40 g Frischkäse
  • 400 g Fleischwurst, in Stücken
  • 1 TL Meerrettich aus dem Glas
  • 1 Bund Schnittlauch (ca. 10 g), in Röllchen
  • 1 TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 Prise Zucker

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1751 kJ / 418 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy