Urządzenia i Akcesoria
Glückstädter Matjestopf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Matjesfilets12
-
Buttermilch250 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Äpfel mittelgroß, säuerlich, geviertelt4
-
Salatgurke entkernt, in Stücken1
-
hart gekochte Eier halbiert3
-
Saure Sahne450 g
-
150 g Joghurt, 3,5% FettSahnejoghurt150 g
-
Salz1 TL
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
33 g
Kalorie
2098 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Moin Hamburg!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 godz. 55 min
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 godz. 30 min
Remoulade
10 min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 godz.
Senfeier
1 godz. 5 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Matjes mit Radieschensalat
50 min