Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 800 g natas, min. 30% de gordura
- 180 g açúcar
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 300 g cereja s/ caroço
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota light com morangos
3h
Panacota de figo
4 Std. 10 Min
Panacotas de ameixa
5h
Mousse de amêndoa
2h
Trifle de café, amêndoa e chocolate
2h 15min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min
Panacota de frutos do bosque light
7 Std.
Panacotas de iogurte grego
3h
Mousse de maçã
8sa 20 dk
Panacota de cereja
3h
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Mousse de café e leite condensado
4h