Panacota de figo
TM5 TM6

Panacota de figo

5.0 (10 ocen)

Składniki

Panacota

  • 6 folhas de gelatina neutra
  • Água q.b. p/ hidratar
  • 600 g natas
  • 1 vagem de baunilha, só as sementes
  • 80 g açúcar

Cobertura

  • 500 g figos cortados em oitavos
  • 100 g noz cortada grosseiramente
  • 100 g mel

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
2651 kJ / 634 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy