Urządzenia i Akcesoria
Panacota de figo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
6 unidades
Składniki
Panacota
-
folhas de gelatina neutra6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
natas600 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
açúcar80 g
Cobertura
-
figos cortados em oitavos500 g
-
noz cortada grosseiramente100 g
-
mel100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
10 g
Kalorie
2651 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® nas 4 estações
78 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pavlova com coulis de framboesa
1 godz. 50 min
Panacotas de chocolate branco
4 godz. 5 min
Mousse after eight com frutos silvestres
3 godz. 25 min
Panacotas de iogurte grego
3 godz.
Cannelés (canelados de bordéus)
13 godz. 45 min
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Clafoutis de mirtilos
55 min
Mini pavlovas com três recheios
5 godz.
Panacota de cereja
3 godz.
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Manteiga de azeitona
20 min
Mini focaccias
3 godz. 30 min