![Bizcochitos rellenos de crema y fresa Bizcochitos rellenos de crema y fresa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6c31c676-22b7-45b9-8f1e-483ab82206ff/Derivates/bd62a1e3-3667-40bc-bb58-e9a68006ff76.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mermelada de fresa
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 227.3 mg
Alternatywne przepisy
Tortas de Pascua murcianas
2h
Rosquillas glaseadas con caramelo
5 Std.
Galletas de crema de cacao y avellanas
1h 30 min
Hojaldres de almendra
30min
Minibicas con dulce de leche
1h 40 min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Profiteroles de tiramisú
4h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 godz. 15 min
Tarta de turrón
1h 20 min
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2h
Empanadilla XXL con pisto y atún
2h 10 min
Petisús (éclairs)
1h 50 min