Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de nubes
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
Glaseado de chocolate rosa
- 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 5 - 8 gotas de colorante rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1684 kJ / 403 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 127.5 mg
Alternatywne przepisy
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Cake pops
2 godz.
Bizcochitos puntos de chocolate
1sa 40 dk
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Bambas de nata
1h 50min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3óra
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Gofres clásicos de feria
2h 20min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min