Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Helado de frutas de Aragón
- 200 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 250 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 400 g de leche evaporada semicongelada y en trozos
- 90 g de zumo de limón
- 200 g de frutas de Aragón cortadas en láminas
Salsa de frambuesa
- 150 g de mermelada de frambuesas
- 50 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 375 kcal
- Białko
- 9.06 g
- Węglowodany
- 47.86 g
- Tłuszcz
- 16.15 g
- Błonnik
- 0.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nectarinas especiadas al vapor
Keine Bewertungen
Brevas al vapor de naranja
25 min
Tarta de primavera
10 Std.
Sorbete de uvas
30min
Pan de Cádiz
6h
Bollo turco extremeño
1j 55 menit
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4h
Arroz a la emperatriz (Riz à l'impératrice)
5h 30min
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2 Std. 45 Min
Tarta Dobos
2u. 40min
Galletas de almendra y cereza
1h
Tarta helada de nata con praliné de almendras
4 Std. 15 Min