Tarta helada de frutas de Aragón

Tarta helada de frutas de Aragón

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Helado de frutas de Aragón
  • 200 g de azúcar
  • 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 250 g de nata (35% de grasa) muy fría
  • 400 g de leche evaporada semicongelada y en trozos
  • 90 g de zumo de limón
  • 200 g de frutas de Aragón cortadas en láminas
Salsa de frambuesa
  • 150 g de mermelada de frambuesas
  • 50 g de zumo de limón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.06 g
Kalorie 1566 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 16.15 g
Błonnik 0.26 g
Węglowodany 47.86 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...