Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mantequilla en trozos
- 2 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de cacao puro en polvo
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche condensada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 162.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mug cake con chocolate blanco
20 min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Rocas de chocolate blanco
50min
Bambas Boston cream
2h
Bombón helado de chocolate
5h
Helado de stracciatella
8u. 15min
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Helado de chocolate blanco
12h 10min
Galletas de cacao, almendra y canela
1 Std. 50 Min
Tortitas de chocolate con salsa y nata montada (HESTAN CUE)
45 min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45 min
Tortitas americanas (HESTAN CUE)
50min