Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mantequilla en trozos
- 2 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de cacao puro en polvo
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche condensada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 162.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate blanco
12h 10min
Helado de caramelo salado
14ωρ.
Leche de nubes
5 λεπτ.
Gominubes de limón
1ωρ. 35 λεπτ.
Helado de chocolate
12h
Panna cotta de piña colada
2h 20min
Helado de carrot cake
6h
Mousse tres chocolates
3h 15min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Helado de avellana
5 Std. 10 Min
Helado de cheesecake
4 Std. 25 Min
Helado de stracciatella
8h 15min