Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 obleas de masa para empanadillas pequeñas (160 g)
- 2 - 3 cucharaditas de mantequilla fundida
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de nueces peladas
- 250 g de queso mascarpone
- 70 g de dulce de leche
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Pudin crujiente con masa filo
1h
Tarta de chocolate blanco con frambuesa y frutos rojos
2 godz. 50 min
Crujiente de almendras
1h
Tarta de chocolate almendrada
3h
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 godz. 20 min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 godz. 30 min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50min
Triángulos de chocolate
4h 30min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Cheesecake de dulce de leche
4 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min
Brownie flan
5h 15min