茄香牛尾湯

茄香牛尾湯

4.6 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    180 克
  • 蕃茄 ,去皮,切塊(約2公分)
    350 克
  • 去皮牛尾 ,先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1000 克
  • 玉米筍 ,切斜段(約3公分)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 九層塔
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 939.5 kcal / 3927.2 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 94 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...