Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 180 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 350 克 蕃茄 ,去皮,切塊(約2公分)
- 500 克 去皮牛尾 ,先以熱水川燙去血水
- 1000 克 水
- 100 克 玉米筍 ,切斜段(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 九層塔
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3927.2 kJ / 939.5 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 94 g
- Błonnik
- 3 g