蔬菜高湯醬
TM6 TM5

蔬菜高湯醬

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 50 克 帕瑪森起士 ,切塊(約3公分) (opcjonalnie)
  • 200 克 西洋芹 ,切塊
  • 250 克 紅蘿蔔 ,切塊
  • 100 克 洋蔥 ,切塊
  • 100 克 番茄 ,切塊
  • 150 克 櫛瓜 ,切塊
  • 1 粒 蒜頭
  • 50 克 新鮮香菇 ,切塊
  • 1 片 乾月桂葉 (opcjonalnie)
  • 6 枝 新鮮綜合香草 (如:羅勒葉、鼠尾草、迷迭香),只取葉子
  • 4 枝 新鮮巴西利
  • 120 克 粗鹽
  • 30 克 不甜白酒
    lub 30 克 水
  • 1 大匙 橄欖油

Wartości odżywcze
na 6 人份
Kalorie
2226 kJ / 533 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy