蔬菜高湯醬

蔬菜高湯醬

4.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 帕瑪森起司 (opcjonalnie) ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 西洋芹 ,切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    250 克
  • 洋蔥 ,切塊
    100 克
  • 番茄 ,切塊
    100 克
  • 櫛瓜 ,切塊
    150 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮香菇 ,切塊
    50 克
  • 乾月桂葉 (opcjonalnie)
    1 片
  • 新鮮綜合香草 (如:羅勒葉、鼠尾草、迷迭香),只取葉子
    6 枝
  • 新鮮巴西利
    4 枝
  • 粗鹽
    120 克
  • 不甜白酒
    30 克
    30 克 水
  • 橄欖油
    1 大匙

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 533 kcal / 2226 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...