
Urządzenia i Akcesoria
可樂燒五花、照燒茄子&味噌蒸鮭魚
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
味噌蒸鮭魚
-
白味噌40 克
-
清酒10 克
-
味醂10 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲10 克
-
新鮮鮭魚片 (約兩片,厚約2公分)500 克
照燒茄子
-
冰糖粉1 大匙
-
味醂2 大匙
-
醬油膏3 大匙
-
清酒2 大匙
-
水2 大匙
-
茄子 ,切斜片250 克
可樂燒五花肉
-
醬油50 克
-
米酒30 克
-
帶皮五花肉 ,切塊(大小約4公分,厚約1公分)800 克
-
薑 ,切片20 克
-
蒜頭30 克
-
蔥 ,切段30 克
-
新鮮紅辣椒 ,略拍扁5 克
-
可樂350 克
-
水250 克
-
白芝麻5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1048.5 kcal /
4384.6 kJ
Białko
64.8 g
Tłuszcz
74.4 g
Węglowodany
28.7 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品賀新年
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan