蒜蓉蝦

蒜蓉蝦

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 完整食譜

Składniki

  • 生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀
    6 隻
  • 米酒
    10 克
  • 切片、切塊各半
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切小段
    ½ 根.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 44.63 g
Kalorie 1018 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 1.47 g
Błonnik 0.92 g
Węglowodany 4.43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...