Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉蝦
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 完整食譜
Składniki
-
生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀6 隻
-
米酒10 克
-
薑 切片、切塊各半30 克
-
蒜頭30 克
-
水500 克
-
青蔥 切蔥花10 克
-
新鮮紅辣椒 切小段½ 根.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
44.63 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
1.47 g
Błonnik
0.92 g
Węglowodany
4.43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan